• Sælger du din tid til dine kunder?

  • Vil du gerne have at kunderne kommer af sig selv?

  • Savner du overblik over jeres online markedsføring?

Jeg har sammensat en gratis onlineuddannelse til dig der er konsulent og lever af at sælge din tid til andre. Her hjælper jeg dig med at få overblik over din online markedsføring og sammen udvikler vi nogle idéer til, hvordan du får kunderne til at kontakte dig – helt af sig selv.

Du modtager otte emails over 21 dage, så der er tid til at tænke lidt mellem hver lektion – og til sidst får du mulighed for at få en gratis Skype session hvor vi kan snakke om, hvordan du kan komme videre med din markedsføring.

Start din onlineuddannelse her


Indhold i onlineuddannelse

Lektion #1 – Målet
Her fokuserer vi på at finde ud af, hvilke kunder, du skal ramme med din markedsføring – for hvis vi ikke har dette for øje ender du med at skyde med spredhagl og dermed spilde din tid.

Lektion #2 – Fundamentet
Har du det rigtige fundament til at få flere kunder? Er hjemmesiden i orden? Dét er noget af det vi tager et kig på her og du får bl.a. også en tjekliste, så du hurtigt kan konkludere, hvor du står.

Lektion #3 – Indholdet
Her fokuserer vi på det indhold der er på hjemmesiden – eller rettere, det indhold der mangler. For det er vigtigt at du får lagt en masse indhold ud, som viser at I mestrer opgaven og er eksperter på netop jeres område.

Lektion #4 – Lad kunderne komme
Når du har indholdet på plads er det tid til at sende kunderne ind på din hjemmeside. Vi kigger nærmere på de muligheder du har med Google AdWords, for her kan vi fange potentielle kunder med det samme! Men det skal sættes rigtigt op, så I ikke spilder pengene på annonceringen.

Lektion #5 – Til tops i søgemaskinen
Når vi har fået en masse god data fra AdWords er det tid til at bruge lidt tid på søgemaskineoptimering. I denne lektion kommer jeg ind på, hvordan du kan lave søgemaskineoptimering i hverdagen – helt lavpraktisk!

Lektion #6 – Fasthold kunderne
Denne lektion er spændende, for nu skal vi fastholde kunderne! Det gør vi bl.a. med de sociale medier og nyhedsbreve – og så er der et godt tip til, hvordan du kan genbruge dit indhold og lave en daglig marketingaktivitet… uden den helt store indsats.

Lektion #7 – Evaluering
Har vi nået målet? Har vi fanget kunderne? Her kigger vi tilbage på de ting vi har været igennem og jeg kommer med konkrete tips til, hvordan du kan måle effekten af vores indsats.

Lektion #8 – Afslutning… og begyndelsen!
Nu runder vi det hele af – og så får du mulighed for at booke en gratis Skype session, hvis du vil have hjælp til at komme igang med online markedsføringen.

Vil du i gang? Start her – helt gratis!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *