Har du svært ved at se, hvor du skal starte?

Som virksomhedsejer kan det være svært at finde ud af, hvordan man får sat gang i sin online markedsføring. Er hjemmesiden i orden, skal man satse på søgemaskineoptimering eller bruge penge på Google AdWords – og hvordan er det nu lige med de sociale medier?

Her hjælper det at tage en tur op i helikopteren og se det hele i et større perspektiv – og herefter gå ned og lægge en plan for, hvilke aktiviteter, der vil passe til lige netop din virksomhed. Den plan der lægges skal nemlig passe ind i din strategi med din egen virksomhed.

  • Hvor vil du være om 1, 3 eller 5 år?
  • Hvilke kunder skal du arbejde med?
  • Hvor meget tid ønsker du at bruge på markedsføring?
  • Hvor stort er budgettet?

Hvilke muligheder gør du ikke brug af nu?

Hver dag udvikler internettet sig – med nye muligheder, opdatering og meget andet. De ting du gjorde for et år eller to siden kan i dag være forældet, udløbet eller ændret markant.

Derfor kan der være muligheder, som du i dag ikke gør brug af! Dem skal vi finde, så du sikrer at du og din virksomhed er up-to-date når kunderne skal finde jer.

Men du skal ikke kaste dig over alle nye muligheder, blot fordi de bliver opfundet – det skal passe til dig, som person, og til din virksomhed.

Skal vi tage en kop kaffe?

Det hele starter med en kop kaffe (eller to). Her kan vi i ro og mag snakke lidt om de ting, du tidligere har gjort og de målsætninger du har i fremtiden. Du får en fornemmelse af mig og jeg får en fornemmelse af din virksomhed og jeres udfordringer.

Herfra beslutter vi, om vi skal gå videre i fællesskab. Det næste step vil være, at vi bruger en formiddag eller en eftermiddag sammen (en halvdags-workshop), hvor vi får kigget på det store perspektiv og derefter lægger en plan for, hvordan der kommer flere kunder via online markedsføring.

Ønsker du efterfølgende hjælp til udførelsen, så kan jeg bistå dig med dette, ligesom jeg også gerne fortsætter med at analyse, evaluere, rådgive og sparre med dig omkring online markedsføring.

Pris for online marketing rådgivning

Kaffemøde: Gratis
Workshop: 5.000 kr. ekskl. moms